cabinrecruitment.nl

De juiste mensen op de juiste plek

Suzanne

KLM

Lieve Wanja, ik ben aangenomen!
Ik wil je super bedanken, heb ervan genoten om van je te leren! 
You were my rocket fuel! 
Ik hoop dat nog veel mensen bij jou terecht kunnen om zich klaar te stomen voor deze bijzondere tijd. You are born to inspire lady!

Mark

Hallo toekomstige collega’s in de lucht,

Na een stoffige studie was ik op zoek naar uitdaging en wat reuring in mijn leven. De spanning van een sollicitatie bij KLM heeft Wanja bij mij volledig weggenomen met haar cursus.

Er zijn weinig mensen die zowel op sociaal als inhoudelijk vlak feedback kunnen geven op een prettige en constructieve manier. De warme binnenkomst zorgde meteen voor een fijne sfeer en met de energie van Wanja wil je meteen de lucht in. 

Omdat Wanja zelf als recruiter heeft gewerkt, kent ze alle do’s en dont’s. Dit heeft mij enorm geholpen tijdens mijn sollicitatie. Door de training wist ik mij op een beheerste manier te profileren en nuance aan te brengen in mijn pitch, namelijk; wees niet te extreem en blijf jezelf! 

Wanja, hartelijk bedankt voor de fijne dag en de telefoontjes na afloop. Na iedere ronde kon ik even mijn verhaal kwijt. Het resultaat mag er wezen, ik ben begonnen bij KLM! 

Zoek je als toekomstige steward(ess) een goede voorbereiding? Ga op training, je zult merken dat alle aspecten van de sollicitatie worden besproken en het is elke euro waard.

Wie weet tot in de toekomst.

Wia

Aangenomen bij KLM!

De training bij Wanja heeft mij heel erg geholpen. Het was een goede voorbereiding op de selectiedagen, waarbij alle onderdelen aan bod kwamen.
Wanja gaf goede feedback en ook het naslagwerk was superhandig!
Ik kan iedereen aanraden om deze traning te volgen! Dank Wanja!

Cécile

Aangenomen als Stewardess!

Mijn training bij cabinrecruitment was leerzaam en fijn. Ik vond het heel prettig dat Wanja alle tijd voor me nam! 
Ik leerde goed wat ik beter kon verwoorden en wat ik al goed deed. Samen keken we naar sterke voorbeelden uit mijn verleden, waar ik zonder Wanja niet was opgekomen! 
Er kwam duidelijk naar voren wat mijn sterke en verbeterpunten waren.
Het was heel geruststellend om een beetje kennis te krijgen over wat KLC nou precies verwacht van een kandidaat.
Ik ben aangenomen bij KLM cityhopper, de training is een aanrader als jij die droombaan wilt, maar nog zelfverzekerder daar wilt zitten!

Corine

Aangenomen bij KLM cityhopper

Ik heb niet alleen voor KLC veel aan de training gehad, maar ook persoonlijk.
Ook was de trainingsamenvatting en nazorg super!
Je bent een topper!!! Ben heel blij dat ik je heb leren kennen.
Dankzij jou ga ik de lucht in en maak ik mijn droom waar.


Tinke

KLM

Zonder deze dag had ik het er niet zo goed vanaf gebracht. Ik ben n.l. AANGENOMEN!!! En dat is echt een prestatie! 
Je hebt me echt door de selectie heen geholpen!!
Je hebt op de trainingsdag uitgebreid en heel geduldig stap voor stap alles uitgelegd en jouw ervaring en know how met me gedeeld. En je hebt alle tijd hiervoor genomen. Heb ik als heel prettig ervaren.
Op de selectiedagen kwamen de vragen niet als een verrassing. Het gaf me echt dat zelfvertrouwen wat ik nodig had om goed voor de dag te komen. Na afloop van mijn gesprek kreeg ik complimenten van de senoir purser die bij het gesprek zat. Ze vond dat ik er mooi uitzag :-)

De nazorg krijgt van mij een dikke 10!!! D
e samenvatting die je me gestuurd hebt was SUPER!!!!!
Hiermee kon ik thuis ook nog goed aan de slag waardoor ik goed voorbereid de strijd aan kon gaan.
Ik kon je op elk moment van de dag bellen of appen en je reageerde gelijk. Hoe heerlijk is dat!!
Ik had echt het gevoel dat ik een personal trainer aan mijn zij had en dat geeft vertrouwen. Ook in mijzelf.
Ik raad de training zonder enkele twijfel aan aan een ander!!!! Het was het geld dubbel en dwars waard!!Marije

Aangenomen bij KLM!

Hey Wanja, ik ben net gebeld dat ik ben aangenomen! Heel erg bedankt voor je goede hulp, ik heb er veel aan gehad!

T.

Aangenomen bij KLC! 

Na een keer te zijn afgewezen besloot ik om een training bij Cabinrecruitment te volgen.
Ik vond het lastig om voorbeelden uit mijn werkverleden kort en bondig te vertellen. Wanja heeft mij hier heel goed mee geholpen.
Ik heb me optimaal kunnen voorbereiden voor mijn sollicitatie, alles is aan bod gekomen en ik heb al mijn vragen kunnen stellen.
Na de training stuurde Wanja mij nog een uitgebreide samenvatting helemaal op maat gemaakt.
Wanja is een hele lieve, gastvrije en spontane vrouw met veel vlieg,- en recruiterervaring!
Als je heel graag cabin attendant wilt worden, dan is het zeker de moeite waard om te investeren in deze sollicitatiecursus. Ik kan het 100% aanraden! Wanja is de juiste persoon om je hierbij te helpen.


D.

Ik mag gaan vliegen bij TUI FLY!

Je cursus helpt echt! Met hulp van jou is het gelukt, anders was ik er denk ik nog steeds niet.
Een goed begin van het nieuwe jaar!

Nelleke

Ik mag beginnen bij KLC!

De training bij Wanja was heel leerzaam. Ze gaf mij net die extra handvatten die ik nodig had en zette me op scherp waar dat nodig was.

Ze weet snel en goed de vinger op de verbeterpunten te leggen. De nazorg was voor mij net dat stapje extra en ik vond het heel fijn dat ik bij vragen nog contact met haar kon opnemen.

Ze is een enthousiaste spontane vrouw, die snel het ijs weet te breken en zorgt dat het geen moment stil is.

Ik kan de training zeker aanraden aan een ander!

 

Laykin

I GOT THE JOB!!!

I just wanted to post a BIG thank you to Wanja for her speedy and very usefull help with my preparation for a job interview. You were able to see other important and valid points in my job description that I had managed to overlook. Due to your amazing skills, you helped me to be very well prepared and confident for my interview. Thank you so much again and I highly advise people to use you services!!

 

Denise

Ik vond de training erg leerzaam.

Het heeft mij goed inzicht gegeven in wie ik ben. Wanja heeft al erg snel door wat voor persoon jij bent en gaat dan samen jou, jouw goede eigenschappen onderbouwen. Het heeft er voor gezorgd dat ik mij een stuk zekerder voelde tijdens het solliciteren. Vooral bij het Engelse gedeelte!

Ik vond Wanja tijdens de training ontzettend enthousiast en je kan echt zien dat luchtvaart in haar bloed zit. Een leuke vrouw waar je je geen moment ongemakkelijk bij voelt!

Voor mijn sollicitatie stuurde zij nog een mail om wat dingetjes door te spreken én ook de avond voor mijn sollicitatie kreeg ik nog een succes email.

Ik kan de training zeker aan een ander aanraden!

 

Francis

Ik ga vliegen bij Corendon :-)

Het is mij dankzij jouw hulp toch gelukt om dit seizoen te gaan vliegen bij Corendon! Vandaag mijn wing ontvangen en maandag naar Farao. Héél erg bedankt voor de training, dat heeft mij echt geholpen.

Groet Francis.

Laura

Ik vond de training zeer leerzaam. Het was voor mij de eerste keer dat ik ging solliciteren als cabin attendant, en dankzij deze training is het gewoon helemaal duidelijk wat de recruiters nu eigenlijk zoeken en wat je tijdens zo'n selectiedag/sollicitatie kan verwachten. Alle belangrijke aspecten komen aan bod.

Ik kon mij nu volledig voorbereiden op wat komen ging. Mede dankzij het oefenen op het gebied van voorbeelden geven van situaties uit mijn werkverleden en alle competenties. Ook haar kritische blik op het gebied van uiterlijke verzorging (kleding en haardracht) is erg prettig. Bij sollicitaties in de luchtvaart is uiterlijk verzorging erg belangrijk, dus het is fijn om daar ook op beoordeeld te worden.

De prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal prima. Zeker als je kijkt wat je er eigenlijk voor terug krijgt.

Ik kan de training zeer aanraden. Zeker aan mensen die net als ik nog nooit gesolliciteerd hebben als cabin attendant.

Ik vind Wanja een erg leuk en spontaan persoon. Ze gaf de training met enorm veel enthousiasme en plezier. Op deze manier krijg je enorm veel positieve energie om uiteindelijk naar de sollicitatie toe te gaan en maakt het je ook een stuk zekerder. Ook dankzij haar jarenlange ervaringen in de luchtvaart (met name ook als recruiter) weet zij precies waar ze over praat. De training was intensief, maar de uren vlogen letterlijk voorbij.